top of page

MONTERING AV KJØKKEN

KJØKKENMONTERING 

Arsa Montering hjelder deg med å montere ditt nye kjøkken eller vaskerom. Vi har profesjonelle montører som sørger for at ditt kjøkken eller vaskerom monteres på rett vis. Dette inkluderer alt, som å sette sammen skrogene fra flatpakket eller ferdige skrog, til et komplett kjøkken eller vaskerom med alle typer innredning og hvitevarer. 

Vi hjelper deg med å demontere og kaste ditt gamle kjøkken, og vi kan hjelpe til med å vurdere alternativer og bedre løsninger for ulike utfordninger for ditt nye kjøkken. Er du usikker på hvordan du skal få målt rommet for å sikre at løsningen du ønsker er rett? Vi kan hjelpe til med oppmåling/kontrollmåling. 

Husk på at du alltid trenger rørlegger og elektriker - både før og etter montering. Vi kan hjelpe til med koordineringen av rørlegger og elektriker, spør oss! Det er mye å huske på og etter flere års erfaring vet vi godt hva man bør tenke på. 

Her av noe av det vi vet man bør tenke på: 

- Skal vask og oppvaskmaskin stå på samme sted som tidligere?

- Skal du bytte gulv? Skal du legge gulv før eller etter montering?

- Skal det monteres Aquastop/lekkasjestopper?

- Skal det montere komfyrvakt?

- Kommer røropplegg komme i konflikt med avfallssystem i skapet?

- Behøves det nye kurser eller kommer gamle stikkontakter i konflikt med skrog?

Vi har faste priser ut ifra planløsningen på kjøkkenet eller vaskerommet ditt. Send plantegningen din så regner vi ut prisen. 

bottom of page