Arsa Montering AS

Org.nr 923224297

Besøksadresse: 

Fossveien 3

3510 Hønefoss

Kontakt oss: 

Tlf. 411 099 41

E-post: mail@arsamontering.no 

MONTERING AV KJØKKEN

Kjøkkenet er gjerne sentrum av boligen hvor rommet skal være husets hjerte og samlingssted. Når man skal sette igang med oppussing av kjøkkenet, er det viktig at det blir et hyggelig opplevelse og at jobben er utført i henhold til krav og forskrifter.

Vi har høy fokus på kvalitet i arbeidet og med våres kompetanse, kan du være trygg på at monteringen av kjøkkenet vil gå bekymringsfritt. 

Vi forlater aldri arbeidet før jobben er utført i henhold til avtale. Dette gjør at du kan være trygg på at jobben blir ferdig utført og alle mulige feil eller mangler blir testet og rettet opp. 

Hvilke kjøkkeninnredning kan vi montere?

Vi har montert de fleste kjøkkeninnredning fra de kjente leverandører, spesielt kjenner vi godt til kjøkken fra Epoq, IKEA, HTH og Boffi og kan komme med en del råd og tips til maks utnyttelse av ditt nye kjøkken. 

Hva er pris for montering?

Vi har fastpris utifra antall skap og fakturerer timepris for ekstra arbeid/større behov for oppgraderinger. 

I våres faste pris for kjøkkenmontering er følgende inkludert: montering av skap, all innmat, fronter, benkeplate med utskjæring til kum og platetopp(uansett material, ikke stein/Avonite), dekksider, sokler, ben, skuffer, dører, knotter/håndtak, kum og hvitevarer. Ekstra tillegg for montering av frittstående eller integrert vifte. Rørlegger- og elektrikerarbeid er ikke inkludert. 

Garanti

Vi har 5 års garanti på all utført arbeid i henhold til Norsk lov.