Kjøkkenmontering

Kjøkkenet er gjerne sentrum av boligen hvor rommet skal være husets hjerte og samlingssted. Når man skal sette igang med oppussing av kjøkkenet, er det viktig at det blir et hyggelig opplevelse og at jobben er utført i henhold til krav og forskrifter.

Vi har høy fokus på kvalitet i arbeidet og med våres kompetanse, kan du være trygg på at monteringen av kjøkkenet vil gå bekymringsfritt. 

Vi forlater aldri arbeidet før jobben er utført i henhold til avtale. Dette gjør at du kan være trygg på at jobben blir ferdig utført.

Det blir alltid utført sluttkontroll av arbeidet slikt at det ikke er feil eller mangler. 

Hvilke kjøkkeninnredning kan vi montere?

Vi monterer de fleste kjøkkeninnredning fra de kjente leverandører i markedet, spesielt kjenner vi godt til kjøkken fra Epoq, IKEA, HTH, KVIK og Boffi. Med våres lange erfaring med montering av kjøkken fra forskjellige kjøkkenleverandør, gjør at vi kan komme med råd og tips til maks utnyttelse av kjøkkenrommet. 

Hva er pris for montering?

Vi har fastpris utifra antall skap og fakturerer timepris for ekstra arbeid/større behov for oppgraderinger.

 

I våres faste pris for kjøkkenmontering er følgende inkludert: montering av skap, all innmat, fronter, benkeplate med utskjæring til kum og platetopp(uansett material, ikke stein/Avonite), dekksider(ikke under veggskap), sokler, ben, skuffer, dører, knotter/håndtak, kum og hvitevarer. 

Rørlegger- og elektrikerarbeid er ikke inkludert. 

Ta kontakt for å få tilsendt våres Avtalevilkår og fulle prisliste. 

Montering utført av våre flinke montører

Kontakt oss

RING OSS

TLF 411 099 41

SEND E-POST

Vårt kontor

Stabellsgate 10

3510 Hønefoss

Åpningstider man-fre 09:00-15:30

HER JOBBER VI

Oslo

Hønefoss

Bærum

Akershus

Drammen

Norefjell

FØLG OSS
  • White Facebook Icon
Få et uforpliktende tilbud!